Alabastine

Filter producten

1-1 van 1 producten

De speciale verfproducten van Alabastine

Alabastine is dé producent van materialen voor de voorbehandeling van ondergronden die je wilt verven. Iedere klusser komt tot een prachtig resultaat dankzij de speciale verfproducten van dit topmerk. In het assortiment van Hubo vind je onder meer de schitterende afbijtproducten van Alabastine. Hoe groot of klein je klus ook is, in onze winkels vind je de juiste materialen om tegels, hout, metaal en steen te behandelen. 

Alabastine afbijtproducten

Voor het verwijderen van oude verflagen kun je vertrouwen op de werking van de sterke afbijtmiddelen van Alabastine. In veel gevallen is het namelijk mooier om oude verf eerst te verwijderen voordat je gaat schilderen met nieuwe verf, bijvoorbeeld als er beschadigingen in de oude verflaag zitten. Alabastine maakt diverse soorten afbijt voor het weghalen van lak, beits, was en verf, zowel binnen als buiten. Zo is er speciale binnenafbijt te koop voor het veilig en effectief behandelen van meubels, kozijnen en deuren binnenshuis. De zeer krachtige super afbijt van Alabastine verwijdert meerdere lagen verf ineens en werkt razendsnel. 

Speciale coatings en grondverven van Alabastine

Speciale ondergronden vragen om een speciaal verfproduct. Daarom levert Alabastine onder meer grondverf voor MDF en speciale garagevloer coating. Schilderen met gewone verf levert dan allerlei problemen op. Het geeft geen mooi resultaat of het is niet bestand tegen intensief gebruik. Met mdf grondverf heb je bijvoorbeeld geen last van de zuigende werking van MDF en dat scheelt je liters verf. De sterke garagevloer coating is zeer duurzaam en bestand tegen allerlei externe invloeden.