Buitenlakken

Filter en sortering

Binnen-/buitengebruik
Hubo staat voor je klaar!

Buitenlakken

Ga je het houtwerk buiten voorzien van een opknapbeurt? Met een buitenlak voorzie je al jouw houtwerk zoals kozijnen, buitendeuren en gevelbetimmeringen van een fris nieuw kleurtje én bescherm je deze tegelijkertijd tegen verschillende weersomstandigheden. Van zon tot regen en wind: een buitenlak biedt een goede bescherming tegen het klimaat van Nederland.

Behandel hout met buitenlak
Door jouw houtwerk te behandelen met buitenlak gaat deze een stuk langer mee. In het assortiment van Hubo vind je verschillende soorten buitenlak van verschillende merken als Wijzonol, Karakter en Sikkens. Wil je het houtwerk goed tot zijn recht laten komen? Kies dan voor een transparante buitenlak. Deze biedt een goede bescherming en zorgt daarnaast ook voor een frisse uitstraling. Liever direct een nieuw kleurtje geven aan het houtwerk? Geen probleem! Bij Hubo vind je ook buitenlak in verschillende kleuren: van wit tot rood of grijs. En kies je trouwens voor hoogglans, zijdeglans of een matte uitstraling?

Buitenlak vind je bij Hubo
Bij Hubo vind je buitenlak en schildersbenodigdheden als schilderstape en kwasten voor iedere klus. Heb je vragen over ons aanbod of wil je hulp bij het kiezen van de juiste buitenlak voor jouw klus? Wij helpen je graag. Kom langs bij een Hubo vestiging bij jou in de buurt en wij voorzien je graag van een persoonlijk advies zodat jij naar huis gaat met de juiste buitenlak.