Buitenverlichting met sensoren

Filter en sortering

Met bewegingssensor
Hubo staat voor je klaar!

Buitenverlichting met sensoren

Op zoek naar buitenverlichting met sensoren zodat jouw lampen automatisch aan of uit springen? Dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk verschillende buitenlampen met sensoren. Buitenverlichting met sensoren is niet alleen een fijn hulpmiddel om de tuin bij te schijnen wanneer je je handen vol hebt, ook werkt het inbraakwerend.

Dag- en nachtsensoren
Waar een buitenlamp met bewegingsmelder aan gaat wanneer beweging wordt geregistreerd, gaat een buitenlamp met schemersensor alleen aan wanneer het begint te schemeren. Is er weer voldoende daglicht? Dan schakelt de buitenverlichting met een buitenlamp met schemersensor automatisch uit. Dit is niet alleen handig, maar werkt ook energiebesparend. Overigens gaat buitenverlichting met een bewegingsmelder ook automatisch uit wanneer er geen beweging meer wordt geregistreerd.

Buitenverlichting met sensoren bestellen?
Een voordeel van buitenverlichting met sensoren is dat je zelf instelt hoe lang een lamp blijft branden en op welk moment de lamp aan moet springen. Moet de lamp bijvoorbeeld aanspringen wanneer er beweging wordt geregistreerd binnen een straal van 2 meter? Of 5 meter? Welke buitenverlichting met sensoren je ook kiest: bij Hubo ligt deze voor je klaar. Heb je nog vragen over buitenverlichting met sensoren of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Wij helpen je graag.