Veiligheidsscharnieren

Veiligheidsscharnieren

Wil je de ramen in je woning beter beveiligen tegen inbraak? En heb je ook ramen die naar buiten toe opengaan? Dan mogen veiligheidsscharnieren niet ontbreken. Veiligheidsscharnieren worden toegepast om het risico op inbraak te verkleinen. Bij Hubo hebben we veiligheidsscharnieren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en met SKG***.

Wat zijn veiligheidsscharnieren?
Veiligheidsscharnieren zijn scharnieren met geïntegreerde dievenklauwen. Het ene scharnierblad is voorzien van een pen, het andere blad van een extra gat. Veiligheidsscharnieren zorgen er bij het sluiten van je ramen voor dat er een pen (ingebouwde dievenklauw) in het raamkozijn valt. Met als gevolg dat je raam beter in het kozijn blijft hangen. Veiligheidsscharnieren zijn inbraak werend, hebben een hoog draagvermogen en zijn slijtvast.

Meer weten over veilig wonen?
Veiligheidsscharnieren zijn één van de vele producten die wij aanbieden op het gebied van veilig wonen. Maar wij doen dus veel meer op dit gebied. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Samen met één van onze medewerkers maak je een plan voor alle benodigde én gewenste veiligheidsproducten. Van een camerasysteem tot rookmelders en van veiligheidsscharnieren tot hangsloten.