Veiligheidscilinders

Hubo staat voor je klaar!

Veiligheidscilinders

Veiligheidscilinders zijn deurcilinders met minimaal een SKG 2-sterrenkwalificatie. Een veiligheidscilinder is altijd geschikt voor buitendeuren en is beschermd door een boorbeveiliging met stalen pinnen. Door een veiligheidscilinder te combineren met een veiligheidsslot, veiligheidssluitkom en veiligheidsbeslag bescherm je jouw woning goed tegen inbraak. Bij Hubo verkopen we veiligheidscilinders in verschillende soorten, varianten en maten.

Extra bescherming tegen indringers
Veiligheidscilinders zijn een goede oplossing om jouw deur extra te beschermen tegen indringers. Een veiligheidscilinder verkleint de kans op een geslaagde inbraak, omdat het hart van het slot extra goed beveiligd is tegen diverse, veelvoorkomende inbraakmethodes.

Veiligheidscilinders worden altijd gekeurd op verschillende onderdelen, zoals duurzaamheid en veiligheid. Cilinders zijn verkrijgbaar in dubbel profielcilinder, halve profielcilinder en knopcilinder uitvoering.

Hubo: alles op het gebied van veilig wonen
Bij Hubo bieden we alles op het gebied van veilig wonen aan. Van veiligheidscilinders en -sloten tot brandbeveiliging en van verlichting tot de juiste hulpmiddelen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Kun je wel wat hulp gebruiken wat betreft de beveiliging van jouw woning? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam.