Veiligheidsbeslag raam

Hubo staat voor je klaar!

Veiligheidsbeslag voor jouw raam

Met veiligheidsbeslag bescherm je jouw raam beter tegen ongewenste gasten. Een goed slot op het raam is namelijk niet altijd voldoende. De bekendste inbraakmethodes als kerntrekken, flipperen en hengelen worden onmogelijk wanneer je het juiste veiligheidsbeslag op jouw raam hebt zitten. Natuurlijk blijft het mogelijk om jouw raam eenvoudig te openen en te sluiten. Onder veiligheidsbeslag voor een raam vallen meerdere producten. Denk hierbij aan raamsluitingen, raamuitzetters en raamsloten.

Het juiste veiligheidsbeslag kiezen
Veiligheidsbeslag voor een raam bevat dus meerdere producten. Bij het kiezen van het juiste veiligheidsbeslag is het belangrijk dat naast de functionaliteit ook past bij de stijl van het huis. Veiligheidsbeslag is daarom te verkrijgen in meerdere uitvoeringen met ieder een eigen stijl. Van raamkrukken en raamsloten met een sierlijke uitvoering tot varianten met een strakke hendel. Het allerbelangrijkste, de veiligheid, is bij iedere variant hetzelfde. Al het veiligheidsbeslag in ons assortiment is voorzien van een SKG 2-sterrenkwalificatie.

Veiligheidsbeslag koop je bij Hubo
Ben jij nog op zoek naar het juiste veiligheidsbeslag voor jouw raam? Of wil je graag meer weten over bepaalde producten? Hubo helpt. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies. Kom langs bij een vestiging van Hubo bij jou in de buurt of neem contact met ons op.