Veiligheidsbeslag deur

Hubo staat voor je klaar!

Veiligheidsbeslag deur

Veiligheidsbeslag bij je deur zorgt voor een goede beveiliging van jouw woning. Niet alleen optisch, want veiligheidsbeslag zorgt er ook voor dat ongewenste gasten niet bij de cilinder van de voor- of achterdeur kunnen. Wil je jouw woning goed beveiligen? Dan is veiligheidsbeslag voor de deur essentieel. Zo wordt kerntrekken onmogelijk. Dit is een methode om in te breken waarbij ongewenste gasten een stalen schroef in de cilinder draaien en met een kerntrekker de cilinder uit het beslag trekken. Daarnaast worden ook andere inbraakmethoden een stuk lastiger dankzij een veiligheidsbeslag.

Voor- en achterdeur beveiligen
Door jouw voor- en achterdeur te voorzien van veiligheidsbeslag, sluit je deze een stuk beter af. Veiligheidsbeslag bestaat uit een buiten- en een binnenschild. Het schild voor buiten monteer je aan de binnenzijde, zodat de schroeven niet zichtbaar zijn aan de buitenkant. Dit maakt het moeilijk om het schild te verwijderen, waardoor je niet bij het cilinderslot kunt komen. Eventueel kun je veiligheidsbeslag combineren met veiligheidsscharnieren, waardoor je jouw voor- of achterdeur volledig beschermt tegen ongewenste gasten.

Veiligheidsbeslag deur kopen?
Bij Hubo vind je verschillende varianten van veiligheidsbeslag voor je deur, waardoor je er altijd eentje vindt die geschikt is voor jouw woning. Wil je advies over het beste veiligheidsbeslag? Wij helpen je graag. Ook wanneer je vragen hebt over het monteren van veiligheidsbeslag.