Barrièrestangen

Barrièrestangen

Barrièrestangen bieden extra bescherming voor bijvoorbeeld klapramen of bovenlichtjes, oftewel de kleine raampjes boven een deur of raam. Dit type raam wordt door inbrekers namelijk vaak gezien als de uitgelezen mogelijkheid tot inbreken, omdat ze regelmatig openstaan om je woning te luchten. Een barrièrestang voorkomt dat de ruimte van deze bovenramen groot genoeg is om er doorheen te kruipen. Met een barrièrestang verdeel je de raamopening in tweeën. Barrièrestangen zijn verkrijgbaar bij Hubo.

Barrièrestangen als inbraakbeveiliging
Vaak wordt gezegd dat een opening zo klein als 15 centimeter voor inbrekers al voldoende kan zijn om een woning binnen te dringen. Barrièrestangen zijn dus perfect als inbraakbeveiliging. Het is daarnaast ook een zichtbare bescherming van je woning, waardoor de kans groot is dat inbrekers jouw woning overslaan. Barrièrestangen kun je op de dag of in de dag monteren.

#Hubohelpt
Wij hebben barrièrestangen in ons assortiment. Zo hebben we ook barrièrestangen met het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Kom naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Of je je barrièrestang nu op de dag of in de dag wilt monteren: bij ons ben je aan het juiste adres.

Wil je je ramen nog beter beveiligen? Kies dan bijvoorbeeld ook voor veiligheidsscharnieren of sloten.