Anti-inbraakstrips

Hubo staat voor je klaar!

Deurbeveiliging met anti-inbraakstrips

Voorkomen dat ongewenste gasten jouw (voor)deur forceren? Dat doe je met een anti-inbraakstrip. Met een anti-inbraakstrip wordt het onmogelijk om gereedschap, zoals een koevoet, tussen de deur en de deurpost te steken en maak je het dus enorm lastig voor ongewenste gasten. Een anti-inbraakstrip vult namelijk de spleet tussen de deurrand en het kozijn. Bij Hubo vind je verschillende varianten van een anti-inbraakstrip.

Verschillende soorten anti-inbraakstrips
Er bestaan meerdere soorten anti-inbraakstrips. Zo zijn er anti-inbraakstrips voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Bij een naar buiten draaiende deur moet er overlap zijn over de deur en het kozijn, maar bij een naar binnen draaiende deur juist niet. Het is daarom belangrijk om het model te kiezen dat geschikt is voor jouw deur. Kijk daarnaast ook altijd naar het aantal millimeters dat jouw deur verzonken ligt in het kozijn.

Anti-inbraakstrips monteren
Alle anti-inbraakstrips zijn eenvoudig te monteren. Het is wel belangrijk dat je hier de tijd voor neemt, zodat de anti-inbraakstrips precies aansluiten. Monteer ze tegen het kozijn en de deur aan, aan de kant van de deurknop en jouw huis is direct een stuk veiliger. Wil je advies over welke anti-inbraakstrip jij nodig hebt? Of heb je nog vragen over de werking van een anti-inbraakstrip? Je bent altijd welkom bij een vestiging van Hubo bij jou in de buurt. Wij helpen je graag.