Veilig klussen op hoogte

Altrex Heavy Duty

Ga je klussen op een trap, ladder of steiger? Kies dan voor stabiliteit én veiligheid, wij adviseren je! Wij hebben een compleet assortiment “klimmaterialen” voor zowel doe-het-zelf als professioneel gebruik!

Altrex Double Decker en Giant

Van trap tot steiger

Wanneer je gaat klussen in huis komt een trap al snel van pas. Voor een buitenklus is een veilige ladder onmisbaar. Wist je dat wij  complete steigers leveren?

Trappen:

Je hebt de keuze uit handige, lichtgewicht huishoudtrappen van 2 tot 8 treden.

Ladders:

Voor elke klus op hoogte hebben wij een ladder: een vouwladder, reformladder of een telescoopladder. Stabiliteitsbalk Een vouwladder is multifunctioneel: te gebruiken als mini-steiger, vrijstaande ladder en gevelladder (zie ook het onderstaande filmpje). Een reformladder is zowel uitgeschoven als vrijstaand uitstekend te gebruiken. En de telescoopladder is een gebruiksvriendelijk telescopische ladder en variabel in te stellen voor uiteenlopende werkhoogtes. De ladders zijn te voorzien van een stabiliteitsbalk voor extra veiligheid.  

 

SteigerSteigers:

Een steiger heeft een groot werkoppervlak, dus ideaal voor een langdurige klus in of buiten je woning. De vouwsteiger kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met verschillende hoogtes.

Hubo kiest voor Altrex

Met al meer dan 65 jaar ervaring is Altrex het merk voor innovatie en topkwaliteit klimmaterialen. Alle trappen, ladders en steigers voldoen aan de strenge Nederlandse veiligheidseisen. Niet voor niets kiest Hubo voor Altrex.

Klik hier voor het Altrex assortiment klimmaterialen en toebehoren.