Wat doe jij met je vakantiegeld?

Wij zijn er wel uit, deze zomer investeer je in je huis. Met hulp van Hubo.

Hubo vakman

Het heet dan wel vakantiegeld, maar je hoeft er echt niet mee op vakantie. Integendeel. Met een klus aan huis met hulp van Hubo haal je er meer uit dan je denkt. Onze tips:

Raffito inloopkast

Tip 1: kast op maat


Kasten van Raffito. Stijlvol en op maat. met in iedere ruimte een andere voorkeur: sorteren, organiseren, verbergen, stapelen of pronken. Wat je wens ook is, de Hubo vakman meet, maakt en monteert de kast precies zoals jij wilt, bij jou thuis. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Buitenzonwering

Tip 2: zonwering op maat


Zomer! De tijd van het jaar waarin iedereen bezig is met de stand van de zon. Of je nu een tuin op het noorden, oosten, zuiden of westen hebt: met de opwarming van de aarde voor de deur zit jij liever in de schaduw. Hulp nodig? De Hubo vakman meet, maakt en monteert zonwering aan huis. Kijk hier maar!

Hubo horren

Tip 3: hor op maat


Muggen zijn buitengewoon irritant. Daar is iedereen het over eens. Je ziet ze niet, ze zijn er wel en slaan toe als je niet oplet. Een hor is dan geen overbodige luxe. Niet alleen voor het weren van insecten, ook voor het filteren van pollen. Hulp nodig? De Hubo vakman meet, maakt en monteert horren aan huis.

Hubo Deuren

Tip 4: Deur op maat


Deuren zijn hét visitekaartje van je woning, vooral de voordeur. Des te leuker er je eigen creatie van te maken. Bij Hubo heb je keuze uit een groot assortiment (voor)deuren met voor elke deur bijpassend glas, deurbeslag en hang- en sluitwerk. Hulp nodig? Ook voor deuren komt de Hubo vakman met plezier jouw kant op.

Hubo Beveiliging

Tip 5: beveiliging op maat!


Toch op vakantie? Laat je huis met een gerust hart achter. Hubo helpt je woning te beveiligen met oplossingen en systemen voor elk budget, brandpreventie en kindveiligheid. Meer weten? Kijk hier!

Vraag stellen Offerte aanvragen Afspraak maken