Vakantie Alarm

Binnenkort op vakantie? Lekker weg van huis voor een kortere of langere tijd? In deze periode hebben dieven geen vakantie, zij zullen proberen zoveel mogelijk huizen te bezoeken. In de vakantieperiode gebeurt dit zo’n 10.000 keer. Vandaar: Vakantie Alarm bij Hubo! Ons advies: doe voor vertrek, de inbraakcheck. Wij helpen je graag met deskundig advies over de juiste sloten en vakkundige montage. Voor een zorgeloze vakantie!

Vakantie alarm

checklist afbeelding

DOE VOOR VERTREK DE INBRAAKCHECK!

Vul hier de checklist in en ga met een gerust gevoel op vakantie. Denk je bij één van je vragen 'nee' of 'weet ik niet'? Kom dan langs. Wij weten alles over veilig wonen. Veel Hubo-vakmannen zijn preventie- of erkend adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Bekijk hier de checklist

 

DEURBEVEILIGING

Check of je sloten een keurmerk hebben. Alle AXA veiligheidsproducten hebben het PKVW- en SKG keurmerk. Dit keurmerk is op het slot te vinden. Controleer of er ruimte zit tussen de deur en het kozijn. Een anti-inbraakstrip voorkomt het openbreken met een koevoet. Wil je meer advies over deurbeveiliging? Kom naar de winkel en we kijken samen wat de inbraakrisico's zijn en hoe je de veiligheid verhoogt.Huisje

RAAMBEVEILIGING

Een bovenraam of toiletraam biedt vaak al gelegenheid om je woning binnen te komen. Een barrièrestang voorkomt eenvoudig dit soort inbraken. Een andere inbraak methode is het zogenaamde "gaatjes boren" waarbij onder een raamsluiting een gaatje wordt geboord. Hubo heeft raamsluitingen die met een sleutel af te sluiten zijn. Zorg er ook voor dat je naar buitendraaiende ramen beveiligt tegen inbraak met dievenklauwen.

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INBRAAKCHECK

Wil je een deskundig advies over inbraakpreventie? Meld je dan nu aan zodat je straks zorgeloos op vakantie kunt! Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

 

EXTRA VOORDEEL

Natuurlijk hebben wij vele producten nu extra voordelig geprijsd. Kijk in de folder en pak je voordeel!

Veiligheidsproducten

PKVW logo

 

PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

Alle AXA en SECU veiligheidsproducten hebben het PKVW en SKG keurmerk en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid en bedieningsgemak. In het PKVW keurmerk is een aantal maatregelen en afspraken gemaakt. Een belangrijk aspect binnen het keurmerk is het treffen van maatregelen om de inbraakwerendheid van woningen te verhogen. Dit betekent veelal dat ramen en deuren voorzien moeten zijn (worden) van inbraakwerende producten.

SKG

Het SKG is een onafhankelijke instantie die al meer dan 35 jaar erop toeziet dat veiligheidsproducten qua sterkte en duurzaamheid aan bepaalde eisen voldoen. Zij hebben drie categorieën aangemaakt die het volgende betekenen.
skg 1Standaard, SKG*, niet zelfstandig
Dit zijn producten die, in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, het binnendringen van inbrekers met eenoudig gereedschap tenminste 3 minuten vertragen.
skg 2zwaar, SKG**, zelfstandig
Dit zijn producten die zelfstandig het binnendringen van inbrekers met uitgebreide gereedschapsset tenminste 3 minuten vertragen.
skg 3Extra zwaar, SKG***, zelfstandig
Dit zijn producten die zelfstandig het binnendringen van inbrekers met zwaar gereedschap tenminste 5 minuten vertragen.

Dit lijkt weinig maar het merendeel van de inbraken zijn gelegenheidsinbraken. De inbreker kijkt waar die snel naar binnen kan komen. Veiligheidsproducten zijn van buitenaf goed waarneembaar. Hierdoor zal een inbreker door lopen naar een huis dat geen SKG producten heeft.

MONTAGE DOOR HUBO.

Het monteren van een profielcilinder of anti-inbraakstrip is een precisieklus. De montageservice van Hubo zorgt desgewenst voor een vakkundigeplaatsing. Wel zo gemakkelijk!

VEILIG WONEN

Meer over veilig wonen vind je hier.