Vacature Hubo Westerbork: Allround monteur m/v met opleiding

Ben jij degene met de gouden handen die iedere klus wel aan wil pakken? Dan zoeken wij jou!
En… we hebben je ook echt iets te bieden! Werken en leren tegelijk. Een betaalde baan en daarnaast een mbo opleiding tot Allround Hubo Monteur met een erkend mbo-3 diploma in 2 jaar tijd!

Ben jij gemotiveerd, heb je passie voor het vak en vind je het leuk om mensen blij te maken? Dan is deze opleiding speciaal voor jou! BBL Allround Hubo monteur (MBO)

BBL monteur

De opleiding:
Hubo biedt een breed georiënteerde opleiding gericht op alle klussen die door Hubo uitgevoerd worden. En dat zijn er veel, denk aan: buitenzonwering ophangen, een kast op maat monteren en het afhangen van een buitendeur. Maar ook kleinere klussen als het ophangen en aansluiten van een lamp of aanpassingen voor zelfstandig wonen. In 2 jaar tijd leer je alle ins en outs van de verschillende klussen die je direct in de praktijk brengt. Je werkt namelijk 4 dagen in de week bij Hubo Westerbork en je gaat 1 dag in de week naar de opleiding. Tijdens deze opleidingsdagen worden zowel theorievakken als praktijklessen gegeven. Tevens voer je ook zelfstandig opdrachten uit welke gecombineerd worden met de je dagelijkse werk.

Wie ben jij?
Ben jij gemotiveerd, heb je passie voor het vak en vind je het leuk om mensen blij te maken? Dan is deze opleiding speciaal voor jou!

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;

  • Je steekt je handen uit de mouwen en bent nieuwsgierig om meer te leren;

  • Je hebt een rijbewijs B of bent bereid om met het OV te reizen naar de scholingslocatie 1 dag per week (verschillende locaties door Nederland).

 

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Een opleiding met erkend mbo-3 diploma;
  • Wij betalen jouw opleiding;
  • Een leuke werksfeer met volop kansen voor de toekomst;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Doe-het-zelf-branche.


Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden en lijkt je deze opleiding in combinatie met werken bij Hubo echt iets? Neem contact op Stephan Wittendorp, telefoonnummer 0593-331279