Hubo Uden Selecteer als mijn winkel

Hubo Uden

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Bitswijk 14A
5401JB UDEN
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Gesloten 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 20:00 09:00 - 17:00 Gesloten
Martien en Elly Kuijpers van Hubo Uden
Martien en Elly Kuijpers Eigenaars Hubo Kuijpers

Welkom bij Hubo Uden. Ooit waren wij de eerste doe-het-zelfzaak in regio Uden. In de loop der jaren zijn we vele malen groter en professioneler geworden. Met een groot assortiment, een ruime werkplaats en een vakteam dat de tijd neemt om naar je te luisteren en je gericht te adviseren bieden wij de complete oplossing voor elke klus.

Onze winkel was zo'n 40 jaar geleden de eerste doe-het-zelfzaak in Uden en omgeving. Sindsdien is er veel veranderd. De zaak is in alle jaren groter en professioneler geworden. Op het eerste gezicht lijken we een 'gewone' Hubo, maar schijn bedriegt. Er gaat veel meer schuil achter onze winkel. Wij hebben een grote werkplaats waar we alles voor je op maat kunnen maken. Ook nemen wij klussen en projecten aan van zowel particulieren bedrijven en instellingen. Wij verkopen niet alleen bouwmaterialen en producten voor in en om het huis, maar geven ook vakkundig advies. In onze werkplaats maken we de spullen precies op maat als je dat wenst. Zo komen we samen tot het beste resultaat en laten we iedere klus slagen.

 

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

 

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Trap renoveren

Bekijk alle foto's (1)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)