Vijverfolie

Vijverfolie: een vijver in je tuin maken

Geef je tuin een geheel eigen sfeer met een vijver. Zo’n waterpartij is een prachtig decoratief element dat de groei van bijzondere planten en dieren mogelijk maakt. Denk aan waterlelies en andere waterplanten of vissen en kikkers. Bij de aanleg van een vijver met vijverfolie ben je helemaal vrij om zelf de vorm en afmetingen te bepalen. Vijverfolie is goedkoop en gemakkelijk te plaatsen. Bij Hubo kun je terecht voor diverse soorten folies en aanverwante artikelen, zoals tape.

Vijver aanleggen met PVC vijverfolie

Dankzij vijverfolie is het zeer eenvoudig zelf een mooie vijver in de tuin aan te leggen. Met dit materiaal is het mogelijk om de vijver een zelf gekozen vorm, diepte en grootte te geven. PVC vijverfolie is de meest gebruikte soort. De reden hiervoor is dat het voordelig is en makkelijk te verwerken. Het is bovendien eenvoudig om stukken met elkaar te verbinden en eventuele beschadigingen te repareren. Ook het maken van doorvoeren in het materiaal is geen enkel probleem. Na het leggen van vijverfolie werk je de randen mooi weg met bijvoorbeeld begroeiingsmatten of keien. Het is helemaal aan jou welke uitstraling je kiest.

Vijverfolie kopen voor een lage prijs

Vijverfolie is veelal zwart van kleur en verkrijgbaar in verschillende diktes, bijvoorbeeld 0,5 mm. Bij Hubo koop je vijverfolie op rol, bijvoorbeeld een rol van 25 meter. Je kunt rekenen op lage prijzen. Heb je tape nodig om stukken folie aan elkaar te plakken, of vijverpompen of vijverfilters? Ook hiervoor heeft Hubo het juiste materiaal in het assortiment.