Kussenboxen

Een kussenbox, netjes opgeruimd en veilig opgeborgen

Je hebt mooie tuinmeubelen gekocht en stijlvolle bijpassende kussens. Dan wil je misschien je kussens niet altijd buiten laten liggen. Vocht, regen en sneeuw is wat je tuinkussens best kunnen missen. Een perfecte oplossing voor het opbergen van tuinkussens is onze tuinkussenbox. Onze kussenbox is waterdicht en is bovendien zeer makkelijk schoon te houden. De kussenbox kan zonder enig probleem buiten blijven staan. 

Onze tuinkussenbox, diverse toepassingen

Onze tuinbox heeft uiteraard meer mogelijkheden dan het opbergen van kussens. Denk aan het wegbergen van speelgoed van de kinderen. Of je bergt er je tuingereedschap in op zodat het minder snel roest. Je bergt in onze tuinkussen opbergbox bijvoorbeeld ook je houtskool en briketten op zodat ze niet vochtig worden. De kussenbox is waterdicht en van topkwaliteit. Of je onze tuinbox nu als kussenbox of als speelgoedbox of voor nog andere toepassingen gebruikt, je materiaal is veilig opgeborgen voor de tijd dat je het niet gebruikt. Met een tuinkussen opbergbox is je tuin meteen ook altijd netjes op orde. Hulp nodig? Hubo helpt.

Koop je kussenbox voor buiten via onze webshop

Wat is er makkelijker dan van thuis uit je kussenbox voor buiten aan te kopen? Je hoeft je niet te verplaatsen en we leveren hem thuis. En bij Hubo krijg je altijd een mooie kwaliteit voor voordelige prijzen. Heb je nog twijfels of een kussenbox de perfecte oplossing is voor jou of heb je nog vragen rond onze producten, dan helpt ons vakteam jou verder.