Dierenverblijven

Filter producten

1-16 van 0 producten

Er zijn helaas geen producten gevonden.

Konijnenhok met ren voor in de tuin

Zoek je een fijn verblijf voor je konijn? Dan is een konijnenhok voor buiten een goed idee. In zo’n speciaal dierenverblijf kan je favoriete huisdier lekker in de frisse lucht knabbelen aan de verse grassprietjes van het gazon. Het diertje heeft bovendien de mogelijkheid om beschutting te zoeken in het hokje. Voor een goedkoop konijnenhok van een degelijke kwaliteit ben je bij Hubo aan het juiste adres.

Een leuke konijnenren voor buiten

Als je een tuin hebt is het erg leuk om je konijn af en toe in een buitenren te zetten. Het beestje kan dan heerlijk spelen en rondlopen in het gras. Een konijnenhok met ren is compact en eenvoudig te verplaatsen. Zo’n dierenhok is daarnaast ook voor andere beesten te gebruiken, bijvoorbeeld voor een cavia of kip. Een konijnenhok voor buiten is perfect als je jouw konijn niet los kunt laten lopen in je tuin. Je voorkomt dat je konijntje wegloopt of aangevallen wordt door andere dieren. In een konijnenren met hok is er bovendien gelegenheid om te schuilen en te slapen.

Goedkoop konijnenhok aanschaffen

Wil je een voordelig konijnenhok kopen? Kom dan naar Hubo en profiteer van onze lage prijzen. Voor weinig geld heb je een goede konijnenren. Je zet het houten konijnenverblijf snel in elkaar. Een buitenren met een konijn brengt meer leven in je tuin en is tevens een prima aankleding voor je tuin. Wil je aanvullende informatie of advies over het plaatsen van een dierenverblijf bij je huis? Onze medewerkers helpen je graag op weg.