Tiger Impuls Zeepdispenser RVS geborsteld

Tiger Impuls Zeepdispenser RVS geborsteld

De zeepdispenser uit de Tiger Impuls serie is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld in combinatie met mat glas. Het uitneembare glazen reservoir is sn... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De zeepdispenser uit de Tiger Impuls serie is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld in combinatie met mat glas. Het uitneembare glazen reservoir is snel en makkelijk te vullen met vloeibare zeep en het zeeppompje is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren. De bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn na montage van de zeepdispenser over het muurplaatje niet meer zichtbaar. De Impuls serie bevat naast deze zeepdispenser een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer of het toilet.

De Impuls zeepdispenser is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008913860410
Artikelnaam Zeepdispenser
Kleur RVS
Serie Impuls
Materiaal geborsteld roestvaststaal en glas
Vorm artikel Vierkant
Breedte(mm) 82
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 165
Diepte(mm) 119
Gewicht(mm) 563

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services