Tiger Impuls Toiletrolhouder RVS geborsteld

Tiger Impuls Toiletrolhouder RVS geborsteld

De toiletrolhouder uit de Impuls serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan ... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De toiletrolhouder uit de Impuls serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren waardoor toiletpapier altijd binnen handbereik is. Bij de montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht verdwijnen. De Impuls serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte in dezelfde stijl beschikbaar.

De toiletrolhouder is tevens geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008913865422
Artikelnaam Toiletrolhouder
Kleur zilver
Serie Impuls
Materiaal geborsteld roestvaststaal
Vorm artikel Vierkant
Breedte(mm) 200
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 200
Diepte(mm) 18
Gewicht(mm) 313

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services