Tiger Impuls Toiletrolhouder met klep RVS geborsteld

Tiger Impuls Toiletrolhouder met klep RVS geborsteld

De toiletrolhouder met klep uit de Impuls serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste pos... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De toiletrolhouder met klep uit de Impuls serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren waardoor toiletpapier altijd binnen handbereik is. Bij de montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht verdwijnen. De Impuls serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte in dezelfde stijl beschikbaar.

De toiletrolhouder is tevens geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008913866412
Artikelnaam Toiletrolhouder
Kleur zilver
Serie Impuls
Materiaal geborsteld roestvaststaal
Vorm artikel Vierkant
Breedte(mm) 135
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 179
Diepte(mm) 27
Gewicht(mm) 391

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services