Tiger Impuls Toiletborstel met houder RVS geborsteld

Tiger Impuls Toiletborstel met houder RVS geborsteld

De toiletborstel met houder uit de Tiger Impuls serie is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld gecombineerd met mat glas. De toiletborstelhouder is ve... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De toiletborstel met houder uit de Tiger Impuls serie is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld gecombineerd met mat glas. De toiletborstelhouder is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren. De bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn na montage van de toiletborstelhouder over het muurplaatje niet meer zichtbaar. De Impuls serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor toepassing in de badkamer of het toilet.

Dit artikel is ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008913875414
Artikelnaam Toiletborstelgarnituur
Kleur zilver
Serie Impuls
Materiaal geborsteld roestvaststaal
Vorm artikel Vierkant
Breedte(mm) 110
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 377
Diepte(mm) 153
Gewicht(mm) 862

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services