Tiger Impuls Haak groot RVS geborsteld

Tiger Impuls Haak groot RVS geborsteld

De Tiger Impuls haak groot is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde beve... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De Tiger Impuls haak groot is uitgevoerd in de kleur RVS geborsteld. De haak is eenvoudig te monteren op diverse ondergronden met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en geschikt voor een belasting tot 3 kg. Bij montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de montage materialen niet zichtbaar zijn na het plaatsen van de haak. De Impuls serie bevat tevens tal van andere accessoires voor de badkamer en het toilet zijn beschikbaar binnen deze serie.

De grote haak uit de Impuls serie is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008913871416
Artikelnaam Wandhaak
Kleur RVS
Serie Impuls
Materiaal geborsteld roestvaststaal
Vorm artikel Vierkant
Breedte(mm) 48
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 74
Diepte(mm) 55
Gewicht(mm) 174

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services