Tiger Bold Zeepdispenser Zwart

Tiger Bold Zeepdispenser Zwart

De zeepdispenser uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart in combinatie met gesatineerd glas. Het uitneembare glazen reservoir is s... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De zeepdispenser uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart in combinatie met gesatineerd glas. Het uitneembare glazen reservoir is snel en makkelijk te vullen met vloeibare zeep en het artikel is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren. Doordat het artikel op een muurplaatje gemonteerd wordt zijn geen bevestigingsmaterialen zichtbaar. De Bold serie bevat naast deze zeepdispenser een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer of het toilet.

De Bold zeepdispenser is echter ook geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008912885414
Artikelnaam zeepdispenser
Kleur zwart
Serie Bold
Materiaal staal / epoxy lak / glas
Diepte 101 mm
Inhoud 130 ml
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk
Vorm artikel Rond
Breedte(mm) 65
Lijn Bold
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 115
Diepte(mm) 101
Gewicht(mm) 375

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services