Tiger Bold Toiletrolhouder Zwart

Tiger Bold Toiletrolhouder Zwart

De toiletrolhouder uit de Bold serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De toiletrolhouder uit de Bold serie van Tiger is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De toiletrolhouder is eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren waardoor toiletpapier altijd binnen handbereik is. Bij de montage wordt gebruik gemaakt van een muurplaatje waardoor de bijgeleverde bevestigingsmaterialen uit het zicht verdwijnen. De Bold serie bestaat tevens uit een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en het toilet, allemaal in één stijl.

De toiletrolhouder is tevens geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008912890418
Artikelnaam Toiletrolhouder
Kleur zwart
Serie Bold
Materiaal staal / epoxy lak
Diepte 85 mm
Uitvoering inclusief bevestigingsmateriaal
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk
Vorm artikel Rond
Breedte(mm) 168
Lijn Bold
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 42
Diepte(mm) 85
Gewicht(mm) 320

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services