Tiger Bold Toiletborstel met houder Zwart

Tiger Bold Toiletborstel met houder Zwart

De toiletborstel met houder uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart gecombineerd met mat glas. De toiletborstelhouder is vervaardi... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De toiletborstel met houder uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart gecombineerd met mat glas. De toiletborstelhouder is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en eenvoudig op de gewenste positie aan de wand te monteren. De bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn na montage van de toiletborstelhouder over het muurplaatje niet meer zichtbaar. De Bold serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor toepassing in de badkamer of het toilet.

Het toiletborstel met houder is ook geschikt voor montage met TigerFix type 2, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008912899411
Artikelnaam Toiletborstelgarnituur
Kleur zwart
Serie Bold
Materiaal staal / epoxy lak / glas
Model wand
Diepte 120 mm
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk
Vorm artikel Rond
Breedte(mm) 101
Lijn Bold
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 339
Diepte(mm) 120
Gewicht(mm) 1436

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services