Tiger Bold Reserverolhouder Zwart

Tiger Bold Reserverolhouder Zwart

De reserverolhouder uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart en biedt plaats aan twee rollen toiletpapier. Met dit accessoire zijn ... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De reserverolhouder uit de Tiger Bold serie is uitgevoerd in de kleur mat zwart en biedt plaats aan twee rollen toiletpapier. Met dit accessoire zijn extra rollen toiletpapier op fraaie wijze op te bergen nabij het toilet zodat er altijd voldoende toiletpapier beschikbaar is. De bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn na montage van de reserverolhouder over het muurplaatje niet meer zichtbaar. De Bold serie bevat naast deze reserverolhouder een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer of het toilet.

Dit artikel is ook geschikt voor TigerFix type 1, waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn door middel van een gepatenteerd lijmsysteem. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.

Eigenschappen
EAN 4008912879413
Artikelnaam Reserverolhouder
Kleur zwart
Serie Bold
Materiaal staal / epoxy lak
Model wandmodel
Diepte 120 mm
Uitvoering inclusief bevestigingsmaterialen
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk
Vorm artikel Rond
Breedte(mm) 101
Lijn Bold
Methode van plaatsen Hangend
Hoogte(mm) 272
Diepte(mm) 120
Gewicht(mm) 338

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services