Slimme grasmaaiers

Slimme grasmaaiers

Wist je dat er ook slimme grasmaaiers bestaan? Hoe fijn is het om zelf niet meer met de grasmaaier te moeten stoeien, maar gewoon vanuit je tuinstoel te genieten van een slimme grasmaaier die het werk voor je doet? Slimme grasmaaiers zijn ook erg handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent en bij thuiskomst niet meteen het gras moet maaien: de slimmer grasmaaier doet het tijdens je vakantie gewoon voor jou met één druk op de knop.

De robotgrasmaaier
Sommige robotgrasmaaiers zijn slimme grasmaaiers. Robotmaaiers worden namelijk steeds geavanceerder. Ze koppelen zichzelf bijvoorbeeld aan en sommigen bevatten ook nog regensensoren. Eigenlijk hebben ze ons mensen helemaal niet meer nodig. Met behulp van smart home technologie zijn het ook nog eens slimme grasmaaiers, waardoor ze middels een app op je telefoon of tablet aan te sturen zijn. Of je kunt hem ook aansluiten op je smart home center, waardoor de slimme grasmaaier onderdeel wordt van je smart home, net zoals je slimme verlichting.

Hubo voor advies
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een slimme grasmaaier? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Ons vakteam laat je graag kennismaken met de voordelen van een slimme grasmaaier en voorziet je van een goed advies.