Slimme bewateringssystemen

Slimme bewateringssystemen

Wil je je tuin vanuit je luie stoel besproeien? Of ben je bijvoorbeeld op vakantie en heeft je tuin in Nederland water nodig? Kies dan voor één van de slimme bewateringssystemen van Hubo. De planten in jouw tuin krijgen dan op het juiste moment de juiste hoeveelheid water die ze op dat moment nodig hebben. Dé perfecte manier om optimaal te genieten van je tuin.

Automatisch sproeien met een slim bewateringssysteem
Het is belangrijk om jouw planten, bloemen en gazon op tijd water te geven, want ze hebben water nodig om te kunnen overleven. En heb je dus het langste plezier van je tuin. Om je tuin automatisch te sproeien, maak je gebruik van een slim bewateringssysteem. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het systeem aansluiten op de buitenkraan en de sproeiers daarop af te stemmen. Via een app stel je daarna eenvoudig schema’s in met allemaal hun eigen starttijd en duur.

Kom naar Hubo voor jouw systeem
Ben je geïnteresseerd in een slim bewateringssysteem? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Wij hebben een uitgebreid en divers aanbod slimme bewateringssystemen. Laat je adviseren door ons vakteam. Samen gaan we op zoek naar het juiste bewateringssysteem voor in jouw tuin.