Slimme camera's

Direct gealarmeerd met slimme camera’s

Wil jij graag, waar je ook bent, zien wat er in en om je huis gebeurt? Dan bieden onze slimme camera’s een oplossing. Slimme camera’s plaats je op de plekken die jij altijd in de gaten wilt kunnen houden. Bijvoorbeeld je woonkamer, je garage, je voordeur of je tuin. Bij een detectie ontvang je altijd een pushbericht op je smartphone, zodat je direct live mee kunt kijken met wat er aan de hand is.

Twee soorten slimme camera’s
Er zijn twee soorten slimme camera’s: een ip-camera voor je alarmsysteem en een stand-alone beveiligingscamera. Heb je al een slim alarmsysteem in huis? Dan is het aan te raden om voor een ip-camera te kiezen. Op die manier heb je alle gegevens en informatie in één app. Is een slimme camera de eerste stap van je Smart Home? Kies dan voor de tweede optie.

Hulp nodig?
Wil je jouw woning graag voorzien van een slim camerasysteem, maar wil je eerst graag meer weten over de (on)mogelijkheden van de verschillende slimme camera’s. Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door ons vakteam. Slimme camera’s zijn een uitstekende beveiligingsstap voor je slimme woning.