Slimme bediening

Filter en sortering

Hubo staat voor je klaar!

Slimme bediening

Een smart home is een huis met meerdere slimme apparaten, zoals slimme verlichting of slimme zonwering, die je op verschillende manieren kunt bedienen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om dingen met spraak of via een app te bedienen. Maar er zijn ook andere vormen van slimme bediening, zoals een schakelaar of een afstandsbediening. Bij Hubo geven we je graag meer informatie en advies over slimme bediening.

Slimme bediening – diverse mogelijkheden
De mogelijkheden qua slimme bediening zijn erg divers. Met slimme bediening kun je zelfs scènes vastleggen. In deze scènes integreer je verschillende toepassingen zoals verwarmings- en verlichtingssturing. Je kunt bijvoorbeeld een scène aanmaken met de naam ‘Welterusten’. Deze scène zorgt er dan voor dat alle verlichting tegelijkertijd uitschakelt, de gordijnen dicht gaan en de voordeur op slot gaat. Handig toch?

Meer informatie?
Klinkt een vorm van slimme bediening je als muziek in de oren? Maar ben je nog op zoek naar meer informatie of kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt een laat je adviseren door ons vakteam. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste vorm van slimme bediening in jouw situatie.