Services van Hubo

Bezorgen
Geen plek in de auto of te zwaar voor op de fiets? Laat het bezorgen! Vraag ernaar bij de kassa, dan bezorgen wij het nog dezelfde dag aan huis.

Vloeren leggen
Een vloer leggen kost tijd en moeite. Geen ervaring of tijd? Laat het leggen door de Hubo vakman. Ga naar een Hubo bij jou in de buurt en vertel ons over jouw klus.

Sleutels bijmaken
Nieuwe sleutels nodig? Ga naar een Hubo bij jou in de buurt. Met onze sleutelservice zijn je reservesleutels klaar terwijl je wacht. Wij hebben alle bekende merken, van huis- tot fietssleutels.

Veilig wonen
Hulp nodig bij het beveiligen van je huis? De Hubo vakman helpt niet alleen met advies, hij plaatst de juiste beveiliging ook aan huis. Van hang- en sluitwerk tot aan camera’s.

Verf mengen
Grote of kleine verfklus? Bij Hubo ben je aan het juiste adres. Wij mengen verschillende kleuren en merken. Kom langs bij onze verfafdeling en kies jouw kleur!

Werkplaats
TEKST

Zagerij
Bij Hubo houden we van hout. Het is een puur natuur product waar je werkelijk alles van maakt. Van een stevige dakconstructie tot een handige tuinbank.

Keuze gemaakt? Wij zagen het hout exact op maat. Een halve plaat nodig? Dan betaal je voor een halve plaat. Zo betaal je alleen voor het hout dat je meeneemt.