services nieuw

De beste spullen en de beste montagedienst. Met échte vakmensen. Dat zijn wij. Veilig, besparend of zelfstandig wonen? Een deur afhangen of een kast op maat? Wij regelen het!

Altijd laten we jou de keus:

Doe het zelf, doe het samen of laat het doen!

(1) Persoonlijke service 
Of je nu net begint, zelfstandig klust of al jaren ervaring hebt: wij zijn er voor iedereen. Met advies op maat en persoonlijke aandacht. Geen vraag te gek.

(2) Alles leverbaar
Op zoek naar dikke, dunne, lange of korte golfplaatschroeven? Schuifdeurnaalden soft-stop standaard in het roze? Regelen we. 

(3) Alleen beter en best
Op zoek naar de beste spullen en het ruimste assortiment? Bij Hubo ben je aan het juiste adres.

(4) Op maat
Een inloopkast onder een schuine wand? Zonwering in een lastige hoek? Een perfecte uitdaging voor onze vakmensen. Maatwerk is ons specialisme.

(5) Meten, maken en monteren aan huis
Geen tijd of zin om te klussen? Wij meten, maken en monteren aan huis. Of het nu gaat om een deur, kast of zonwering. 

(6)    Totaaloplossing voor iedere klus
De hele keuken aanpakken? Een nieuwe kinderkamer? Wij regelen het. Van kast tot deur. Nieuwe vloer, of verlichting. Een totaaloplossing voor iedere klus.

7) Altijd dichtbij
De Hubo vakman staat altijd voor je klaar. Advies? Klushulp? Hij is er altijd.

(8) Vakmanschap
Met 170 winkels en meer dan 50 jaar ervaring hebben we verstand van zaken. Laat je klus gerust over aan één van onze vakmannen.

(9) Gegarandeerd goed
Half werk? Net niet? Doen we niet aan. Alles wat wij doen of maken is gegarandeerd goed.

Bezorgen
Geen plek in de auto of te zwaar voor op de fiets? Laat het bezorgen! Vraag ernaar bij de kassa, dan bezorgen wij het nog dezelfde dag aan huis.

Vloeren leggen
Een vloer leggen kost tijd en moeite. Geen ervaring of tijd? Laat het leggen door de Hubo vakman. Ga naar een Hubo bij jou in de buurt en vertel ons over jouw klus.

Sleutels bijmaken
Nieuwe sleutels nodig? Ga naar een Hubo bij jou in de buurt. Met onze sleutelservice zijn je reservesleutels klaar terwijl je wacht. Wij hebben alle bekende merken, van huis- tot fietssleutels.

Veilig wonen
Hulp nodig bij het beveiligen van je huis? De Hubo vakman helpt niet alleen met advies, hij plaatst de juiste beveiliging ook aan huis. Van hang- en sluitwerk tot aan camera’s.

Verf mengen
Grote of kleine verfklus? Bij Hubo ben je aan het juiste adres. Wij mengen verschillende kleuren en merken. Kom langs bij onze verfafdeling en kies jouw kleur!

Werkplaats

Zagerij
Bij Hubo houden we van hout. Waarom? Omdat hout een puur natuur product is en je er alles van maakt. Van een stevige dakconstructie tot een handige tuinbank.

Heb je een keuze gemaakt? Dan zagen wij het hout exact op maat. Heb je een halve plaat nodig? Dan betaal je voor een halve plaat. Zo betaal je alleen voor het hout dat je meeneemt.