SECU strip plus binndr zwgrs 205cm

SECU strip plus binndr zwgrs 205cm

De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. De schade die hiermee ontstaat, heeft... Lees meer

Bereken het aantal pakken

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. De schade die hiermee ontstaat, heeft een grote impact op de slachtoffers. Naast de financiële schade krijgen slachtoffers te maken met de nasleep van een inbraak; het gevoel van veiligheid wordt in grote mate aangetast. Aangezien een veilig gevoel een belangrijke levensbehoefte is, heeft dit een grote invloed op slachtoffers. Psychologische en emotionele klachten naar aanleiding van een inbraak zijn absoluut geen uitzondering; maar liefst 24% van deze klachten houden langer dan een jaar aan.
Gelukkig zijn er goede manieren om het een inbreker moeilijker te maken. Het aanbrengen van een Anti-Inbraakstrip is er een van, die naast het vertragen van een inbraak ook een preventieve werking heeft. Deze SecuStrip Plus Anti-Inbraakstrip, Voordeur, Zwartgrijs vertraagt een inbreker tot maar liefst 11 minuten (3,6 keer de norm gesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen). Bovendien voorkomt de SecuStrip het 'flipperen' van de deur met een plastic kaartje. Hierdoor slaat een gemiddelde inbreker een deur, beveiligt met een SecuStrip, graag over.
Deze Anti-Inbraakstrip is geschikt voor naar binnendraaiende deuren, werkt zeer zwaar vertragend en heeft een lengte van 2050 mm. De SecuStrip is eenvoudig te monteren, past bijna altijd en voldoet aan de norm/keurmerk, PKVW en SKG.
Deze SecuStrip Plus Anti-Inbraakstrip, Voordeur, Zwartgrijs heeft 5 jaar garantie en wordt geleverd inclusief 44 spaanplaatschroeven met verzonken kop (4x40 mm).

Eigenschappen
EAN 8714199509023
Artikelnaam anti inbraakstrip
Kleur zwartgrijs fijnstructuur ral 7021
Serie SecuStrip
Lengte 2050 mm
Materiaal staal
Type Plus
Afwerking premium epoxycoating
Fabrieksnummer 1010.141.04
Draairichting binnendraaiend
Keurmerk 82f9625ba5c3fbc760c120cf848cb523
Normering SKG*
Toepassing voor naar binnendraaiende voordeuren
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen