SECU strip basic binndr wit 205

SECU strip basic binndr wit 205

De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. De schade die hiermee ontstaat, heeft... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of een schroevendraaier. De schade die hiermee ontstaat, heeft een grote impact op de slachtoffers. Naast de financiële schade krijgen slachtoffers te maken met de nasleep van een inbraak; het gevoel van veiligheid wordt in grote mate aangetast. Aangezien een veilig gevoel een belangrijke levensbehoefte is, heeft dit een grote invloed op slachtoffers. Psychologische en emotionele klachten naar aanleiding van een inbraak zijn absoluut geen uitzondering; maar liefst 24% van deze klachten houden langer dan een jaar aan.
Gelukkig zijn er goede manieren om het een inbreker moeilijker te maken. Het aanbrengen van een Anti-Inbraakstrip is er een van, die naast het vertragen van een inbraak ook een preventieve werking heeft. Deze SecuStrip Basic Anti-Inbraakstrip, Voordeur, Wit vertraagt een inbreker tot 3 minuten (de norm gesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen). Bovendien voorkomt de SecuStrip het 'flipperen' van de deur met een plastic kaartje. Hierdoor slaat een gemiddelde inbreker een deur, beveiligt met een SecuStrip, graag over.
Deze Anti-Inbraakstrip is geschikt voor naar binnendraaiende deuren, werkt vertragend en heeft een lengte van 2050 mm. De SecuStrip is eenvoudig te monteren, past bijna altijd en voldoet aan de norm/keurmerk, PKVW en SKG.
Deze SecuStrip Basic Anti-Inbraakstrip, Voordeur, Wit heeft 2 jaar garantie en wordt geleverd inclusief 44 ééntoerschroeven (4x35 mm), 44 afdekdopjes, 1 schroefhulpje.

Eigenschappen
EAN 8714199509795
Artikelnaam anti inbraakstrip
Kleur ral 9010
Serie SecuStrip
Soort Basismodel voor budgetoplossingen
Materiaal staal
Type Basic
Afwerking epoxycoating
Draairichting binnendraaiend
Keurmerk 82f9625ba5c3fbc760c120cf848cb523
Normering SKG*
Toepassing voor naar binnendraaiende box,- bergings-, en schuurdeur
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services