Toiletsets

Een toiletset kopen

Jouw kleinste kamertje is hoognodig aan een opknapbeurt toe? Neem je daarom een kijkje bij de diverse toiletsets? Voor een complete toiletset ben je bij Hubo aan het juiste adres. Vaak zijn toiletten vrij klein, maar neem je de juiste hangtoilet set dan oogt de ruimte direct groter. Een zwevend toilet set oogt ruimtelijk, omdat hij zweeft aan de muur. Bij dit zwevend toilet set zit er geen afvoerblok meer onder en heb je dus meer ruimte voor onder andere accessoires. Ook wanneer je een toiletset nodig hebt voor in de badkamer, kan een hangend toilet daarom bijzonder praktisch zijn.

Bestel een complete toiletset

Koop je de complete toiletset, dan heb je er meteen een bedieningspaneel bij. Vaak zijn deze voorzien van twee knoppen. Gebruik je de kleinste knop, dan bespaar je op water. De hangtoilet set is eenvoudig te installeren. Maak je eenmaal gebruik van de toiletset, dan zul je merken dat ook het schoonmaken voortaan een fluitje van een cent is. Je hebt geen last meer van lastige hoekjes achter de toiletpot waar je nauwelijks bij kunt.

Hulp nodig? Je zoekt naar toiletsets?

Je wilt een toiletset kopen? En heb je hulp nodig omdat je twijfelt tussen een aantal sets? Hubo helpt. Ons vakteam kent alle sets die aanwezig zijn in ons assortiment. Stel je vragen gerust aan een van onze experts. Ze vertellen je alles over de voordelen van de zwevende toiletsets.