Douche/Bad

1-16 van 36 producten

Kranen voor je douche of bad

Ben je op zoek naar een nieuwe kraan voor je nieuwe douche of bad in je compleet gerenoveerde badkamer? Of ben je juist op zoek naar de ideale kraan voor je douche of bad in het door jou onlangs aangekochte huis. Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van douchemengkranen opgenomen, waardoor er ook altijd een douche of badkraan is die bij jouw stijl en inrichting past.

Thermostaatkraan

Met de komst van de thermostaatkraan veranderde de industrie van de douchekranen snel. Waar je vroeger altijd te warm of te koud aan het douchen was, omdat je geen zin meer had na zo vaak proberen, is er tegenwoordig de optie voor de thermostaatkraan. Met deze kraan kun je heel gemakkelijk een temperatuur "kiezen" en de kraan aandraaien. Een paar seconden wachten en het water is op dé perfecte temperatuur. Met de komst van de thermostaatkraan is het dus mogelijk om op de ideale temperatuur te badderen of te douchen.

Mengkranen

Uiteraard hebben we naast de handige snufjes van tegenwoordig ook tal van andere oplossingen om je lekker te laten douchen of badderen. Zo hebben we ook de goede oude mengkranen nog steeds in ons assortiment opgenomen. Uiteindelijk leer je het ook snel genoeg om een goede temperatuur in te stellen met je mengkraan, waardoor je ook binnen de kortste keren kunt genieten van een mengkraan.