Klimaatbeheersing

1-16 van 199 producten

Klimaatbeheersing

Om het zomer en winter comfortabel te houden kies je voor ventilatie in de badkamer en het toilet. Omdat elke kamer andere noden heeft is er een ruim aanbod aan producten te vinden. Ga voor een badkamertoiletventilator met timer en vochtsensor of hou het eenvoudig met een wit lamellenrooster. Welk type je ook verkiest, er is steeds een exemplaar te vinden in de geschikte kleur en afwerking. 

Hou het behaaglijk met vloerverwarming

‘s Ochtends is het heerlijk wakker worden in een warme badkamer met vloerverwarming, zodat je je rustig klaar maakt voor een nieuwe dag. Ook na een ontspannende douche is het gezellig om je voeten lekker warm te houden. Met vloerverwarming realiseert de slimme klusser een badkamer waar het steeds heerlijk vertoeven is. Met een vloerverwarming mat en de nodige badkameraccessoires vind je alles om je eigen verwarming te installeren. Een badkamer met de perfecte klimaatbeheersing is dan ook in een handomdraai gerealiseerd. 

Ga voor een kwaliteitsvolle radiator en boiler

Naast ventilatie en vloerverwarming zijn ook radiatoren een belangrijk onderdeel voor het controleren van het klimaat in de badkamer. Voor kleine badkamers is er een compacte olie radiator op wieltjes die je makkelijk zelf verschuift. Een gewone radiator is dan weer goed voor elke ruimte die wat extra warmte kan gebruiken. Om je ruimte een moderne make-over te geven kies je voor een designradiator die ook handdoeken droogt. Voor de perfecte watertemperatuur voor je bad of douche zijn er de boilers en geisers die je water steeds opnieuw eenvoudig opwarmen.