Handdouches

Filter en sortering

  • 1 -23 van 44 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wegdromen onder je eigen handdouche

Wanneer de badkamer op slot gaat, creëer je echt even een moment voor jezelf. Haar doen, scheren, douchen; het hoort allemaal bij je eigen badkamerritueel. Met een fijne handdouche wordt douchen helemaal een wegdroom moment. Voor iedere inloopdouche, douchecabine en douchegordijn is er een fijne handdouche die je makkelijk combineert met een mooie douchebak of je ligbad.

Handdouche met slang

Heb je alleen een nieuwe handdouche met wandhouder nodig? Of toch een douchekop met slang en alles erop en eraan? De mogelijkheden zijn er. Van een doucheset met een afneembare handdouche met slang en kraan tot alleen een nieuwe handdouche met een regendouche of massagefunctie. De collectie bestaat uit veel verschillende universele handdouches die moeiteloos aan een doucheset kunnen worden toegevoegd. Koop de douchekop met slang en je weet zeker dat deze met gemak op de kraan kan worden aangesloten.

Het oog wil ook wat als het om handdouches gaat. Daarom is er voor ieder badkamer design een douchekop met slang – of zonder – te vinden. Kies eens voor een grote, vierkante regendouchekop van mat roestvrijstaal. Of wordt het toch een waterbesparende, kleinere douchekop met een verfijnde waterstraal? Wat je ook kiest, het gaat je doucheplezier zeker vergroten.

Handdouches zijn overigens goed te combineren met een zit- of ligbad. Ideaal voor het wassen van je haar of om na het baden jezelf af te spoelen.

Hubo helpt met fijne handdouches

Hulp nodig? Hubo helpt bij het uitkiezen van de fijnste handdouche voor jouw badkamerwensen. Uiteraard ook met het advies voor bijbehorend montagemateriaal en doucheslang.