Baden

Een bad naar wens kopen

Het is voor veel mensen de ultieme ontspanning: een heerlijk warm bad. Steeds vaker wordt daarom besloten om een bad te kopen en in te bouwen in de badkamer. Gun jij jezelf meer genietmomentjes en ben je daarom ook van plan om een badkuip te kopen? Je hebt allerlei verschillende mogelijkheden. Welke badkuip bij jou past, ligt maar net aan de wensen en eisen die je hebt.

Een bad kopen: welke mogelijkheden heb ik?

Hoeveel ruimte heb je in de badkamer? En hoe is je badkamer precies ingedeeld? Deze zaken zijn belangrijk om mee te nemen als je een bad wilt kopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbad: ideaal als je wat minder ruimte hebt voor een langwerpig bad. Of ga voor een ligbad dat ontworpen is voor inbouw. Dit type bad is zeer geschikt als je bijvoorbeeld de douche naast het bad hebt staan en deze van elkaar wilt scheiden met een gemetseld muurtje. Vind je het juist leuk als je de pootjes van het bad kunt zien? Dan kun je ervoor kiezen om een los bad te kopen. Kortom: er is van alles mogelijk.

Advies nodig?

Badkuipen zijn vaak heel gemakkelijk zelf te plaatsen. Kun je toch wel wat tips gebruiken? Het team van Hubo staat voor je klaar. We beantwoorden graag je vragen en geven je professioneel advies.