Toilet & medicijnkastjes

Toiletkastje of medicijnkastje voor je badkamer

Ben je op zoek naar een handig kastje voor je medicijnen en toiletspullen? Dan zul je veel plezier beleven aan een toiletkastje of medicijnkastje van Hubo. In zo’n kastje berg je al je pillen, zalfjes, scheermesjes, lotions, crèmes en dergelijke netjes en veilig op. Een toiletkastje is zeer functioneel in je badkamer of bij een wastafel op een slaapkamer. 

Een toiletkastje voor al je toiletartikelen

Tubes tandpasta, kammen, flesjes shampoo, doosjes met oogschaduw, potjes met zalf: je hebt van alles nodig om jezelf te verzorgen. De vensterbank of de rand van de wastafel kan vol liggen met toiletartikelen. Zorg voor overzicht en netheid door je spulletjes op te bergen in een mooi toiletkastje. Hang er bijvoorbeeld eentje op boven de wastafel van je badkamer of het fonteintje van je toilet. Er zijn vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar, zoals een toiletkast met drie spiegeldeuren. Wil je er eentje met verlichting of met een stopcontact voor je scheerapparaat? Ook deze zijn verkrijgbaar bij Hubo! 

Medicijnkastje met spiegel of slot

Hou je medicijnen en toiletartikelen uit het zicht door een speciaal opbergkastje in je doucheruimte. Koop een medicijnkastje met slot als je zeker wilt zijn dat niemand per ongeluk jouw pillen voor snoepjes aanziet. Met zo’n kastje kun je iedereen met een gerust hart gebruik laten maken van je badkamer. Een medicijnkastje met spiegel is extra praktisch, want dan kun je bijvoorbeeld kijken of je haar goed zit. Voordelige medicijnkastjes koop je in de winkel van Hubo!