Multimate en Hubo trotse partner van 'Doe het lekker zelf'

Hoevelaken, 14-02-2018

Op 28 februari start om 20.30 uur bij RTL 4 een nieuw TV programma: “Doe Het Lekker Zelf”. Dit programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Een afvalrace met de meest talentvolle alleskunners van Nederland. Multimate en Hubo zijn trotse partner van dit nieuwe programma. Dit is op verschillende manieren terug te zien in het programma.

Acht kandidaten gaan in 6 afleveringen met elkaar de strijd aan om als beste, meest creatieve alleskunner uit de bus te komen. Iedere aflevering bestaat uit een kleine en een grote opdracht. Bij de kleine opdracht krijgen alle kandidaten materialen aangereikt waar een nieuw functioneel voorwerp van gemaakt dient te worden. Daarvoor is een beperkt aantal uur beschikbaar. De jury bepaalt wie deze opdracht het best heeft uitgevoerd. De winnaar verdient een voordeel voor de grote opdracht.

De grote opdracht wordt altijd uitgevoerd voor een opdrachtgever. Deze opdracht moet daarmee voldoen aan verschillende eisen die deze opdrachtgever heeft gesteld en zal worden beoordeeld door een kritische jury. De jury bepaald wie van de kandidaten het minst heeft gepresteerd en het programma zal moeten verlaten. De opdrachtgever bepaald de winnaar door de keuze wiens object hij/zij mee naar huis wil nemen. De hoofdprijs voor de uiteindelijke winnaar van het programma is een shoptegoed ter waarde van € 10.000,- aangeboden door Multimate of Hubo.

De set is mede ingericht met materialen van Multimate en Hubo. Zo is er een kleine ‘bouwmarkt’ nagebouwd met allerlei materialen die de kandidaten kunnen gebruiken om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.

Een belangrijke rol in het programma is weggelegd voor Harrie, Multimate ondernemer uit Leveroy. Hij helpt de kandidaten daar waar nodig en mogelijk. Zo helpt hij bij de keuze van de materialen en geeft tips een aanwijzingen ten tijde van de opdrachten.

Multimate en Hubo
Met ruim 220 winkels zijn Multimate en Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpen Multimate en Hubo de klant met het klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Multimate en Hubo luisteren, nemen de tijd en zoeken alles uit voor de klant.

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________