Kluswenscamper Hubo komt naar Wervershoof!

Wervershoof, 09-02-2018

 

Op zondag 11 februari staat de Kluswenscamper van Hubo tussen 11.00 en 13.00u op de Promo 2018 in Wervershoof. Bij de camper kunnen bezoekers een ‘kluswens voor een ander’ opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1000 euro, te besteden bij Hubo.

 

De kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Hubo winkels. Het hele land door. En trapt dus dit weekend af op de Promo 2018, een beurs met informatie, uitdagingen en vermaak uit de hele regio. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen.

 

De prijs van 1000,- euro is te besteden in producten en in de unieke service die Hubo biedt. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Hubo helpt’.

 

Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Hubo dan ook zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.


Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis.

Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________