Hubo zet met ‘testwinkel Woudenberg’ klant écht centraal

Hoevelaken, 24-10-2017

Doe-het-zelf-keten Hubo opent op donderdag 9 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.

 

Excelleren op mentaliteit

In een veranderend retail landschap wordt gevraagd naar ondernemerschap, innovatie en durf. Hubo ziet zichzelf dan ook niet als de koning van de prijs, maar als keizer van de service. Met de belofte ‘Hubo helpt’ ligt de focus op het personaliseren. Dit in tegenstelling tot veel concurrenten waar het accent ligt op prijs. Gertjo Janssen (DGN retail): ‘Een flinke groep retailers in de doe-het-zelf-branche zal de strijd verliezen door gebrek aan onderscheidend vermogen. Met de visie ‘zorgeloos wonen’ maakt Hubo zich niet inwisselbaar en daarmee karakteristiek en uniek in zijn soort. Een must voor de toekomst en een uitkomst voor onze klant’

 

Totaaloplossing voor iedereen

In de nieuwe formule staat de totaaloplossing van de klant centraal onder de belofte ‘Hubo helpt’. Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Dit wordt in de formule omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels 9 pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat. Ook is er in de nieuwe Hubo een echte werkplaats waar klanten met grote en kleine klussen worden geholpen.

 

Toegevoegde waarde

Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

 

Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis.

Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________