Grootste Hubo opent haar deuren

28 oktober 2019 – Hoevelaken

Eindelijk is het zover, na enkele maanden van intensief verbouwen, is het blauw van Formido verdwenen. Komende donderdag 31 oktober is de eerste officiële dag als Hubo. Dan wordt de grootste Hubo werkelijkheid. 

Formido Bodegraven

“Jarenlang de deur openen en de telefoon aannemen met Formido, en nu moeten wisselen naar Hubo. Dat zal voor iedereen even wennen zijn, maar we hebben er allen zin in. De verbouwing nadert het einde. Een intensieve periode, maar wel een mooie. Iedereen heeft zich ingezet voor een prachtig resultaat, wij zijn er trots op.” vertelt een enthousiaste eigenaar Patrick Zwanenburg, “Want de keuze voor een andere formule is niet makkelijk. Maar omdat de Formido formule ging stoppen, hadden we geen keuze. Samen met mijn broer Maykel zijn er vele discussies geweest. Met Hubo zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De formule past bij ons en onze klanten, met een duidelijke visie en onderscheidend binnen de doe-het-zelf branche”.

Vooral het uitgangspunt ‘je kunt het zelf doen, je kunt het samen doen of je kunt het laten doen’ sprak de ondernemers aan. “Ook wij zien de variatie in klanten in de bouwmarkt, klanten met verschillende behoeftes en wensen. Wij willen al die klanten kunnen helpen of het nu het meedenken over een klus is, het op maat leveren van producten of montage aan huis, alles!” aldus Maykel Zwanenburg. 

Kom kijken
“Tijdens de openingsdagen op donderdag, vrijdag en zaterdag maken we er natuurlijk een feestje van, er zijn diverse leveranciers aanwezig met productdemonstraties. De klant profiteert van verschillende aanbieding en voor iedere klant een leuke attentie. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen!” gaat Patrick verder.

Volgende stap
Het verbouwen is nog niet voorbij, ook de vestiging van de broers in Waddinxveen wordt onder handen genomen. Deze wordt komende maand ook geopend als Hubo. “Maar daarover later meer, eerst deze week maar even genieten van dit mooie resultaat!” sluit Patrick enthousiast af.

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________