Persberichten

Heb je een vraag of opmerking? Mail ons: marketing@dgnretail.nl.

 

 

Multimate en Hubo trotse partner van 'Doe het lekker zelf'

 

Hoevelaken, 14-02-2018

 

Op woensdag 28 februari om 20.30 uur start op RTL4 een nieuw TV programma: "Doe het lekker zelf". Dit programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Een afvalrace met de meest creatieve en handigste klussers van Nederland. Multimate en Hubo zijn trotse partner van dit nieuwe programma, wat op verschillende manieren terug is te zien in het programma.

 

Acht kandidaten gaan in zes afleveringen met elkaar de strijd aan om als beste, meest creatieve klusser uit de bus te komen. Iedere aflevering bestaat uit een kleine en een grote opdracht. Bij de kleine opdracht  krijgen alle kandidaten allemaal materialen aangereikt waar ze een nieuw functioneel voorwerp van moeten maken. Daarvoor is een beperkt aantal uren beschikbaar. De winnaar van deze opdracht verdient een voordeel voor de grote opdracht.

 

De grote opdracht wordt altijd in opdracht gedaan van een opdrachtgever.  Deze opdracht moet daarmee ook voldoen aan verschillende eisen van de opdrachtgever. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld afmetingen en kleuren. Uiteindelijk wordt door de jury samen met de opdrachtgever de winnaar van de aflevering bepaald. De hoofdprijs van de gehele serie is een klustegoed bij Multimate of Hubo ter waarde van € 10.000,- euro.

 

De set is voor een groot gedeelte ingericht met materialen van Multimate en Hubo, zo is er een winkeltje met allerlei materialen die de kandidaten kunnen gebruiken om de opdracht zo goed mogelijk af te ronden.

 

Een belangrijke rol in het programma is weggelegd voor Harrie, Multimate ondernemer uit Leveroy. Hij helpt de kandidaten daar waar nodig en mogelijk. Zo helpt hij bij de keuze van de materialen en geeft tips en aanwijzingen ten tijde van de opdrachten

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________

 

 

 

 

Kluswenscamper Hubo komt naar Wervershoof!

 

Wervershoof, 09-02-2018

 

Op zondag 11 februari staat de Kluswenscamper van Hubo tussen 11.00 en 13.00u op de Promo 2018 in Wervershoof. Bij de camper kunnen bezoekers een ‘kluswens voor een ander’ opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1000 euro, te besteden bij Hubo.

 

De kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Hubo winkels. Het hele land door. En trapt dus dit weekend af op de Promo 2018, een beurs met informatie, uitdagingen en vermaak uit de hele regio. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen.

 

De prijs van 1000,- euro is te besteden in producten en in de unieke service die Hubo biedt. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Hubo helpt’.

 

Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Hubo dan ook zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.


Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis.

Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________

 

 

 

 

Hubo zet met ‘testwinkel Woudenberg’ klant écht centraal
 

Hoevelaken, 08-11-2017

 

Doe-het-zelf-keten Hubo opent op donderdag 9 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.

 

Excelleren op mentaliteit

In een veranderend retail landschap wordt gevraagd naar ondernemerschap, innovatie en durf. Hubo ziet zichzelf dan ook niet als de koning van de prijs, maar als keizer van de service. Met de belofte ‘Hubo helpt’ ligt de focus op het personaliseren. Dit in tegenstelling tot veel concurrenten waar het accent ligt op prijs. Gertjo Janssen (DGN retail): ‘Een flinke groep retailers in de doe-het-zelf-branche zal de strijd verliezen door gebrek aan onderscheidend vermogen. Met de visie ‘zorgeloos wonen’ maakt Hubo zich niet inwisselbaar en daarmee karakteristiek en uniek in zijn soort. Een must voor de toekomst en een uitkomst voor onze klant’

 

Totaaloplossing voor iedereen

In de nieuwe formule staat de totaaloplossing van de klant centraal onder de belofte ‘Hubo helpt’. Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Dit wordt in de formule omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels 9 pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat. Ook is er in de nieuwe Hubo een echte werkplaats waar klanten met grote en kleine klussen worden geholpen.

 

Toegevoegde waarde

Met de belofte ‘Hubo helpt’ richt Hubo zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden. Met andere woorden: klaar voor de toekomst.

 

Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis.

Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________________________