Over Karakter

KARAKTER is een kleurrijke, krachtige, en bovenal hoogwaardige kwaliteitsverf. En de gehele verflijn van KARAKTER is ook nog eens heel betaalbaar. Daarmee heeft KARAKTER alles in zich wat je van een verf mag verwachten: duurzaam, eenvoudig te verwerken en KARAKTER geeft keer op keer een fantastisch resultaat! KARAKTER is te verkrijgen in diverse soorten verf, zowel als kant-en-klaar in trendy kleuren als mengverf.

GRONDVERVEN EN PRIMERS KARAKTER grondverven en primers zorgen bij iedere schilderklus op elke gewenste ondergrond voor de juiste start. Hierdoor wordt een perfect eindresultaat gegarandeerd.

ZIJDEGLANS - WATERGEDRAGEN KARAKTER watergedragen zijdeglans verf is de ideale afwerking voor binnenshuis. Uitstekend dekkend, nauwelijks vergelend, krasvast, reukarm en sneldrogend (al na 6 uur overschilderbaar). Gereedschap is eenvoudig te reinigen met water en zeep.

HOOG- EN ZIJDEGLANS - OPLOSMIDDELHOUDEND KARAKTER oplosmiddelhoudende hoog- en zijdeglans verf is voor zowel binnen- als buitengebruik. Duurzaam en een lang glansbehoud voor langdurig plezier van de geschilderde oppervlakken.

MUURVERVEN Voor elk oppervlak heeft KARAKTER een passende muurverf in het assortiment. Voor muren en plafonds in wit en diverse trendy kleuren, maar ook speciale muurverven voor toepassingen in keuken en badkamer en voor buiten. De muurverven verwerken prettig, zijn reukarm en afwasbaar.

KORRELPLEISTER EN STRUCTUURVERF Voor een decoratieve en duurzame wandafwerking bestaat KARAKTER korrelpleister en structuurverf. Korrelpleister geeft mooie regelmatige korrelstructuur en structuurverf geeft een zeer fijne structuur. De afwerking garandeert een duurzaam en stootvast oppervlak.

Terug naar karakter verf