Een Hubo service bouwmarkt beginnen?

Zo kun jij een Hubo franchisenemer worden
 

Altijd de droom gehad om een bouwmarkt te beginnen? Of denk je er al jaren aan om franchisenemer te worden en trekt de kluswereld je? Hubo biedt je de mogelijkheid om een franchise te starten en werk te maken van je passie en talenten. Franchisenemer worden van Hubo betekent eigen baas zijn, maar dan met goede ondersteuning, veel kennis en ervaring én de voordelen van een ijzersterke formule. 

Begin een Hubo

Hubo franchisenemer worden?

Heb je serieuze ambitie om Hubo franchisenemer te worden? En wil je meer weten over onze formule, strategie en merkpositie? Neem dan contact met ons op, of download de acquisitiefolder.

Ik wil Hubo franchisenemer worden  Of download de folder

Wie is Hubo?

Hubo is sinds 1967 een waar begrip binnen de doe-het-zelfbranche. Wij zijn dé specialist in maatwerk, veiligheid, comfort en onderhoud, met een duidelijke en doelgerichte strategie. Zo vult Hubo een gat in de doe-het-zelfmarkt en geniet het landelijke merkbekendheid.

Hubo is onderdeel van EK Nederland, de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland, met ruim 1.900 aangesloten ondernemers in diverse branches.

Hier staan we voor

Bij Hubo vinden we dat de consument helemaal zelf mag bepalen of de klus zelf, samen of door Hubo wordt gedaan. Of de klant nu alleen onze producten nodig heeft of ervoor kiest om de klus uit te besteden aan een van onze monteurs, we willen een bouwmarkt zijn die volledig ontzorgt. Ook een focus assortiment dat past bij de tijd mag niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam wonen, veilig wonen en zonnepanelen. Advies, service, kwaliteit, passie en vakmanschap: daar staat Hubo voor.

Hubo maakt duidelijke keuzes en werkt nieuwe concepten uit. En dat mag gezien worden! Zo zijn we enorm trots op onze prijswinnende folder, eigen magazines, lokaal ingerichte webshop, socialmediakanalen, workshops, radio- en tv commercials en natuurlijk geheel nieuwe winkelinrichting. We blijven investeren om vernieuwend én vertrouwd te blijven voor onze klanten.

Daarom wil jij Hubo franchisenemer worden

  • Je gaat een bouwmarkt beginnen met een uniforme en consistente winkelformule die wérkt.
  • Je krijgt goede begeleiding en ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Hoevelaken, bijvoorbeeld op het gebied van inkoop, marketing (folders, website, promotiemateriaal etc.), winkelautomatisering, databeheer, financiën (o.a. centraal factureren), social media en diverse trainingen. Ons doel: een gezond rendement voor jou als ondernemer. 
  • Je profiteert van een samenwerkingsvorm waarbij rekening gehouden wordt met jouw wensen en behoeftes en die van de regio. 
  • Wanneer je bij Hubo eigenaar van een franchise bent, lift je mee op de landelijke naamsbekendheid die Hubo heeft opgebouwd.

Ik wil Hubo franchisenemer worden  Of download de brochure

Wie ben jij als Hubo franchisenemer?

Als Hubo franchisenemer ben je resultaatgericht, klantgericht en een echte teamplayer. Je bent niet alleen een doener, maar ook een kei in plannen en organiseren. Van vernieuwing krijg je geen stress: het geeft je juist bakken met energie. Dat maakt ook dat je continu nieuwe kansen ziet voor jouw Hubo franchise. Je hebt een eigen visie op het ondernemerschap, terwijl je tegelijkertijd met volle passie de landelijke Hubo-formule onderschrijft. En niet onbelangrijk: je bent van nature een echte coach, die met veel plezier een team aanstuurt.

Een eigen Hubo service bouwmarkt beginnen: zo verloopt het proces

Zodra je bij ons aangeeft dat je een eigen Hubo franchise onderneming wilt starten, doorloop je (samen met de acquisitiemanager) enkele fasen. Een eigen bouwmarkt beginnen doe je niet zomaar. Je krijgt daarom continu goede begeleiding vanuit ons. De acquisitiemanager, die gedurende het hele proces jouw contactpersoon is, zorgt samen met jou voor een prettige en goede voorbereiding van je nieuwe avontuur als Hubo franchisenemer.
 

Fase 1: screening, intakegesprek en (eventueel) een assessment
Fase 2: vervolggesprekken met de acquisitiemanager
Fase 3: ontmoeting Hubo-directie
Fase 4: go/no go en intentie
Fase 5: locatie- en vestigingsplaatsonderzoek
Fase 6: aanvraag financiering
Fase 7: huren/kopen pand
Fase 8: inschakeling retailmanagementteam Hubo

Hubo Masterclass

Hubo helpt je ook verder ontwikkelen, binnen de Hubo Academie zijn er verschillende opleidingen en trainingen te vinden. Eén die specifiek aansluit bij het ondernemerschap is de Hubo Masterclass. Alle aspecten van het ondernemerschap binnen Hubo komen aan de orde tijdens deze eenjarige opleiding. Denk daarbij aan de handvatten: persoonlijke ontwikkeling, eigen leiderschap, commercieel, financieel en operationeel management, teamontwikkeling en marketing. Door de gehele opleiding heen werk je aan een plan om je eigen Hubo service bouwmarkt te beginnen en goed te kunnen draaien, heel praktisch en direct toe te passen.

Onze toekomstvisie

Hubo wil elk type klusser zorgeloos laten wonen. We willen blijven inspelen op de wensen van de bouwconsument: een totaaloplossing voor iedere klus en daarin ontzorgd worden, maar dan wel op een vertrouwde en eerlijke manier. Dat doen we door fysieke winkels met een ruim assortiment, online ondersteuning en advies én montage aan huis aan te bieden. EK Nederland streeft ernaar de sterkste speler in de Nederlandse markt te zijn, gericht op samenwerking met zelfstandige ondernemers in de doe-het-zelfbranche. En jij kunt daar als Hubo franchisenemer onderdeel van worden!

Interesse? Neem contact met ons op

Heb je serieuze ambitie om Hubo franchisenemer te worden? En wil je meer weten over onze formule, strategie en merkpositie? Download dan de acquisitiefolder. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt. Of je nu meer informatie wil over Hubo of over het beginnen van een bouwmarkt, we staan graag voor je klaar. We kijken er naar uit van je te horen! 

Ik wil Hubo franchisenemer worden  Of download de brochure