Welkom bij Hubo Meerkerk

Openingsdagen:
26, 27 en 28 juli 2018
20% korting op alles*
* Vraag naar de voorwaarden

Ja, je hebt het goed gezien. Hubo Meerkerk is omgebouwd naar het nieuwe concept van Hubo. De gehele winkel is ingericht naar de nieuwe formule, maar met de vertrouwde gezichten. Want of je nu twee linker- of rechterhanden hebt; wij maken zorgeloos wonen mogelijk. Hubo helpt.

hubo meerkerk

Peter, Gijs en Jan
en het volledige team van Hubo Meerkerk

Openingsdagen:
26, 27 en 28 juli 2018
20% korting op alles*

* Vraag naar de voorwaarden

Vele spectaculaire acties, waaronder:
- Monodek 10 liter +25% gratis
- 25% korting op alle Sigma verf
- Solar LED hanglamp
- Opbergrek 2 voor 40.-

Openingsfolder


Hubo camperDe Hubo wenscamper komt naar Meerkerk
Heb je een bijzondere kluswens voor een ander? Iemand die je wilt verrassen? Aarzel dan niet, kom langs en doe je verhaal. Acteertalent is niet nodig, enthousiasme wel! Is jouw kluswens de populairste van de maand? Dan win jij € 1.000,- om de wens uit te voeren!
 
Vrijdag 27 juli 13.00 – 15.00 uur
 
ZagerijAltijd de beste service
Want dat vinden wij logisch. Voor minder doen we het niet. Wel voor iedereen. Of je nu twee linker- óf rechterhanden hebt. Wij maken zorgeloos wonen mogelijk. En dat begint bij ons assortiment. Wij hebben alles wat jij nodig hebt. Geen tijd of geen zin? Voor ons geen punt. Wij meten, maken en monteren. Aan huis. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een vloer, of het afhangen van een deur. Setje extra sleutels erbij? Verf in de juiste kleur gemengd? Plaatmateriaal zagen? Ook zo geregeld. Dat noemen wij persoonlijke service. Voor iedereen en gegarandeerd goed. Zo zijn we bij Hubo steeds weer op weg naar een totaaloplossing voor iedere klus. Dat geeft ons energie. Stel dan ook al je vragen. Geef ons feedback. Ga met ons in gesprek. Wij luisteren, nemen de tijd en zoeken alles voor je uit. Zo zijn wij de beste service-bouwmarkt van het land.