Opbergkasten

1-1 van 1 producten

Opbergkasten

Je kent het vast wel, alle rommel in je schuur of garage die bezaait ligt over de vloer. Je kunt je spullen niet meer vinden die je nodig hebt om bezig te gaan met de volgende klus en de verschillende gereedschappen die je zoekt liggen niet meer bij elkaar. De hoogste tijd om even flink op te gaan ruimen. Bij Hubo weten we hoe belangrijk het is om je spullen netjes opgeruimd te hebben, want ook een opgeruimde garage zorgt voor een opgeruimd hoofd. Daarom hebben we tal van goede opbergkasten in ons assortiment opgenomen.

Opbergkasten voor in de garage

Het kopen van een opbergkast is nog moeilijker dan je denkt. De kast moet namelijk toch behoorlijk stevig zijn en zwaar beladen kunnen worden. Daarnaast moet de kast ook niet al te veel ruimte innemen, waardoor je de auto niet meer kwijt kunt in de garage. In ons assortiment hebben we dan ook tal van opbergkasten opgenomen. Of het nu gaat om een rek voor vouwkratten of een rek van zwaar FSC, bij ons in het assortiment zijn ze allemaal te vinden.

Opgeruimd staat netjes

Tussen al het gereedschap liggen waarschijnlijk ook nog wel een paar flessen wijn die je in de garage had gezet aangezien het daar wat koeler is dan in de rest van het huis. Ook die kun je kwijt in je opbergrek. Wij hebben verschillende onderdelen voor rekken beschikbaar, waaronder een speciaal flessenschap.