1-16 van 96 producten

Kitten voor allerlei klussen in huis

Er bestaan diverse handige kitten. Deze komen bijvoorbeeld goed van pas bij het monteren van materialen of het afdichten van kieren. Hubo heeft een breed assortiment met vele soorten kit en lijm. Voor elke klus is er wel een geschikte kit verkrijgbaar. Zo zijn er onder meer overschilderbare en hittebestendige kitten te koop. De kit kun je zelf eenvoudig aanbrengen. 

Montagekit en andere soorten kit gebruiken

Kit wordt veel gebruikt voor het monteren van stenen, tegels, kunststof, gips, hout en vele andere materialen. Met een montagekit uit de winkel van Hubo zorg je voor een rotsvaste bevestiging. Voor het afdichten van voegen en naden kozijnen, vensterbanken en dergelijke kun je gebruik maken van een acrylaatkit. Zoek je de perfecte overschilderbare kit? Kies dan voor een anti-crack kit, want deze beperkt de verkleuring en het craqueleren van een verflaag tot een minimum. Wil je naden, kieren en voegen in je badkamer goed afdichten? Gebruik dan een waterbestendige siliconenkit. Deze hoogwaardige kit blijft elastisch en is ongevoelig voor schimmel. Dit is ideaal voor een nette afwerking bij een wastafel, aanrecht of douchecabine. Daarnaast kun je bij Hubo terecht voor onder andere speciale vuurvaste openhaardenkit, lekkagekit, schilderskit en beglazingskit. 

Voordelige kit kopen bij Hubo

Koop je kitten bij Hubo, want wij hanteren lage prijzen en hebben een groot aanbod. Ook verkopen we diverse modellen kitpistolen voor extra gemak bij het aanbrengen van de kit. Onze medewerkers voorzien je bovendien graag van advies bij het uitkiezen van de juiste kit.